Del 3 al 12 d’octubre el peix de la llotja i l’arrossejat seran els protagonistes gastronòmics a l’Ametlla de Mar. Arriben les últimes jornades gastronòmiques del municipi de l’any amb menús únics elaborats pels restauradors caleros i amb el tradicional concurs d’arrossejat, degustacions i música, el pròxim 12 d’octubre.
L’essència més marinera pels paladars arriba amb aquestes jornades que oferiran menús a un total de 14 restaurants del municipi: El Astillero, El Balcó de l’Estany, El Bandarra, El Pescador, La Serra, La Subhasta Espai Gastronòmic, Les Veles, L’illot, Lo Nàutic, Lorena, Marina, Mestral, Pica Pica i Plaça Nova.
Menús elaborats amb peix de la llotja i amb el plat típic pescador de l’arrossejat, amb preus que oscil·len entre els 35 i 65 euros. Alguns restaurants aposten pel plat més tradicional i altres fan una aposta més atrevida, com per exemple arrossejat de bacallà gratinat amb allioli fumat.
Aquest període gastronòmic culminarà el diumenge 12 d’octubre amb la Diada de l’Arrossejat, la festa gastronòmica més antiga i tradicional de l’Ametlla de Mar, que aquest any complirà 39 anys.
Entre les 10 i les 13.30 h del matí, 54 cuiners amateurs encendran els fogons per participar al tradicional Concurs de l’Arrossejat i els assistents també podran tastar el plat típic en forma de degustació. A més es comptarà amb degustacions de peix fregit de la mà de la Confraria de Pescadors i de la Xarxa Peix Blau Tarragona.
Tot això, amenitzat per la Xaranga Suquet Calero, un dj gentilesa de Mementos i els castellers Los Xics Caleros.
Les Jornades del Peix de Llotja i l’Arrossejat són un aparador per promocionar els productes de la llotja calera i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors per mantenir viva la tradició marinera.
Del 3 al 12 d’octubre el peix de la llotja i l’arrossejat seran els protagonistes gastronòmics a l’Ametlla de Mar. Arriben les últimes jornades gastronòmiques del municipi de l’any amb menús únics elaborats pels restauradors caleros i amb el tradicional concurs d’arrossejat, degustacions i música, el pròxim 12 d’octubre.
L’essència més marinera pels paladars arriba amb aquestes jornades que oferiran menús a un total de 14 restaurants del municipi: El Astillero, El Balcó de l’Estany, El Bandarra, El Pescador, La Serra, La Subhasta Espai Gastronòmic, Les Veles, L’illot, Lo Nàutic, Lorena, Marina, Mestral, Pica Pica i Plaça Nova.
Menús elaborats amb peix de la llotja i amb el plat típic pescador de l’arrossejat, amb preus que oscil·len entre els 35 i 65 euros. Alguns restaurants aposten pel plat més tradicional i altres fan una aposta més atrevida, com per exemple arrossejat de bacallà gratinat amb allioli fumat.
Aquest període gastronòmic culminarà el diumenge 12 d’octubre amb la Diada de l’Arrossejat, la festa gastronòmica més antiga i tradicional de l’Ametlla de Mar, que aquest any complirà 39 anys.
Entre les 10 i les 13.30 h del matí, 54 cuiners amateurs encendran els fogons per participar al tradicional Concurs de l’Arrossejat i els assistents també podran tastar el plat típic en forma de degustació. A més es comptarà amb degustacions de peix fregit de la mà de la Confraria de Pescadors i de la Xarxa Peix Blau Tarragona.
Tot això, amenitzat per la Xaranga Suquet Calero, un dj gentilesa de Mementos i els castellers Los Xics Caleros.
Les Jornades del Peix de Llotja i l’Arrossejat són un aparador per promocionar els productes de la llotja calera i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors per mantenir viva la tradició marinera.
Arriben les últimes jornades gastronòmiques del municipi de l’any amb menús únics elaborats pels restauradors caleros i amb el tradicional concurs d’arrossejat, degustacions i música, el pròxim 12 d’octubre.
L’essència més marinera pels paladars arriba amb aquestes jornades que oferiran menús a un total de 14 restaurants del municipi: El Astillero, El Balcó de l’Estany, El Bandarra, El Pescador, La Serra, La Subhasta Espai Gastronòmic, Les Veles, L’illot, Lo Nàutic, Lorena, Marina, Mestral, Pica Pica i Plaça Nova.
Menús elaborats amb peix de la llotja i amb el plat típic pescador de l’arrossejat, amb preus que oscil·len entre els 35 i 65 euros. Alguns restaurants aposten pel plat més tradicional i altres fan una aposta més atrevida, com per exemple arrossejat de bacallà gratinat amb allioli fumat.
Aquest període gastronòmic culminarà el diumenge 12 d’octubre amb la Diada de l’Arrossejat, la festa gastronòmica més antiga i tradicional de l’Ametlla de Mar, que aquest any complirà 39 anys.
Entre les 10 i les 13.30 h del matí, 54 cuiners amateurs encendran els fogons per participar al tradicional Concurs de l’Arrossejat i els assistents també podran tastar el plat típic en forma de degustació. A més es comptarà amb degustacions de peix fregit de la mà de la Confraria de Pescadors i de la Xarxa Peix Blau Tarragona. Tot això, amenitzat per la Xaranga Suquet Calero, un dj gentilesa de Mementos i els castellers Los Xics Caleros.
Les Jornades del Peix de Llotja i l’Arrossejat són un aparador per promocionar els productes de la llotja calera i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors per mantenir viva la tradició marinera.